AnaSayfa / Genel / Kahve falında çörek satın almak

Kahve falında çörek satın almak

Kahve falında çörek satın almak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, paraya ve mala kavuşacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında çörek satın almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında çörek satın almak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında çörek otu yemek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay çöreği yemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çörek pişirdiğini görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında paskalya çöreği görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çörek yapmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Kahve falında çörek yaptığını görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir