AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı çörek görmek

Kahve falında yağlı çörek görmek

Kahve falında yağlı çörek görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı çörek gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında yağlı çörek görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Kahve falında yağlı çörek yemek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasta börek çörek görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çörek otlu peynir görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında haşhaşlı çörek görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöreklenmiş yılan görmek engellerin aşılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bayram çöreği görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında börek çörek almak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir