AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden çiçek çalmak

Kahve falında bahçeden çiçek çalmak

Kahve falında bahçeden çiçek çalmak işlerin düze çıkarılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, daha çok çalışılacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden çiçek çalmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, düzenleme veya anlaşmalarda sabrınız zorlanıyor olabilir.

Kahve falında bahçeden çiçek çalmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden sebze çalmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden meyve çalmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ona emek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden elma çalmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve çalmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıda çiçek çalmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek çalmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, karanlıkların aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini çiçek bahçesinde görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir