Kahve falında isli tencere görmek

Kahve falında isli tencere görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında isli tencere gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Kahve falında isli tencere görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tencere dolma görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında yanan tencere görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere ve tava görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde süt görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere çalmak itibarın sarsılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu tencere görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir