AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski perde görmek

Kahve falında eski perde görmek

Kahve falında eski perde görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, sonunda mutlu olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski perde gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında eski tül perde görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, neşe içinde olacağına işarettir.

Kahve falında eski perde görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski perde takmak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor perde görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında cama perde takmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül perde almak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, yüksek bir makama geleceğine yorulur.

Kahve falında yeni beyaz perde görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, zarar etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uçan perde görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir