AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın perde görmek

Kahve falında altın perde görmek

Kahve falında altın perde görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında altın perde gördüyseniz:

  • Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında altın sarısı perde görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında altın perde görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında perde yıkadığını görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında perde düştüğünü görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz perde kapatmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında perde tokası görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, hem yeni yerler göreceğine delalettir.

Kahve falında tozlu perde görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir