AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslanmış kağıt görmek

Kahve falında ıslanmış kağıt görmek

Kahve falında ıslanmış kağıt görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, huzurunu yerine getireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, bereketli işler yapılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kağıt gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında ıslanmış kağıt para görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ıslanmış kağıt görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında evi ıslatmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye ıslatmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında ıstıfra etmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında yağan yağmurda ıslanmamak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir