AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak yatak görmek

Kahve falında ıslak yatak görmek

Kahve falında ıslak yatak görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, saygısını toplayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, müşterilerinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak yatak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında ıslak yatak görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yatağını ıslak görmek yetki ve söz sahibi olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağı ıslak görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında ıslak mont görmek isteklerin yerine geleceğine, yolunun açılacağına işarettir.

Kahve falında ıslak kağıt görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına alamet eder.

Kahve falında tavanı ıslak görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ıslak yere basmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir