AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağını ıslak görmek

Kahve falında yatağını ıslak görmek

Kahve falında yatağını ıslak görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağını ıslak gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Kahve falında yatağını ıslak görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında ıslak yatak görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yatağı ıslak görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini ıslak görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak para görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak beyaz havlu görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak ağaç görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir