AnaSayfa / Genel / Kahve falında delik tavan görmek

Kahve falında delik tavan görmek

Kahve falında delik tavan görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında delik tavan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, sevdiğiniz bir kişiyle zaman geçirmeniz ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında delik tavan görmek insanların hayır dualarını alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Kahve falında tavanda delik görmek ün sahibi birisi olunacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işarettir.

Kahve falında evin tavanını delik görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında tavanı delik görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tavana çıkmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ev tavanının çöktüğünü görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tavanda leke görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre yorulmaktadır.

Kahve falında tavanın aktığını görmek makbul olmayan işler yapacağına, borç ödemeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir