AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak insan görmek

Kahve falında ıslak insan görmek

Kahve falında ıslak insan görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında ıslak insan gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Kahve falında ıslak insan görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak ekmek yemek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak pantolon giymek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Kahve falında ıslak beton görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçları ıslak görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında ıslak çanta görmek atılan adımların zarar vereceğine, alanında marka bir isim olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir