AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuktan yatak görmek

Kahve falında pamuktan yatak görmek

Kahve falında pamuktan yatak görmek kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulur.

Kahve falında pamuktan yatak gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Kahve falında pamuk yatak görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak pamuğu görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, fikirlerinin can bulacağına inanılır.

Kahve falında pamuktan yatak görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulur.

Kahve falında pamuk tıkamak zaman bulmakta zorlanacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, küfürlü söze işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk satmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir