AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli pamuk görmek

Kahve falında kirli pamuk görmek

Kahve falında kirli pamuk görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli pamuk gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kirli pamuk görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çuvalla pamuk doldurmak huzur ve şifa bulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk helva görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında pamuk sulamak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk yandığını görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pamuk toplandığını görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, geriye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak farklı iş kollarına ulaşacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yanan pamuk görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir