AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kum görmek

Kahve falında ıslak kum görmek

Kahve falında ıslak kum görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kum gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Kahve falında ıslak deniz kumu görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak kum görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini ıslak görmek kendine geleceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işarettir.

Kahve falında ıslak merdiven görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları ıslak görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak kağıt görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarını ıslak görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kısmetlerin artacağına delalettir.

Kahve falında ıslak sigara görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir