AnaSayfa / Genel / Kahve falında işkembe temizlediğini görmek

Kahve falında işkembe temizlediğini görmek

Kahve falında işkembe temizlediğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, hayırlı haberler duyacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında işkembe temizlediğini gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Kahve falında işkembe temizlediğini görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan işkembesi temizlemek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında işkembe temizlemek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, şansın yüze güleceğine rivayet eder.

Kahve falında işkembe görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek işkembesi görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında koyun işkembesi görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz işkembe görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir