AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare iskeleti görmek

Kahve falında fare iskeleti görmek

Kahve falında fare iskeleti görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında fare iskeleti gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında fare iskeleti görmek duaların boşa gideceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında canlı iskelet görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında yılan iskeleti görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin iskeletini görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah iskelet görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kafa iskeleti görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir