AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı bir yerden çıkmak

Kahve falında kapalı bir yerden çıkmak

Kahve falında kapalı bir yerden çıkmak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kişinin can derdine düşeceğine, yüksek bir makama geleceğine, çok eğleneceğine, gururlu bir hayat süreceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı bir yerden çıkmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Kahve falında kapalı bir yerden çıkmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında kapalı yerden çıkmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerde kapalı kalmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kapalı bir yerde görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı yerden kurtulmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir yerde kalmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına inanılır.

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı yerde kalmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir