AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırgan toplamak

Kahve falında ısırgan toplamak

Kahve falında ısırgan toplamak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ısırgan toplamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ısırgan toplamak sevinçli haberler geleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ısırgan tarlası görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ısırgan otu koparmak bereketli günler geçirileceğine, çalıştığına değeceğine delalet eder.

Kahve falında ısırgan otu görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet eder.

Kahve falında ısırgan köpek görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulur.

Kahve falında ısırgan yemeği yapmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Kahve falında nergiz toplamak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir