AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırgan otu koparmak

Kahve falında ısırgan otu koparmak

Kahve falında ısırgan otu koparmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ısırgan otu koparmak gördüyseniz:

  • Aldığınız kadar vermeniz gerektiğini unutmazsanız, yeni fırsatlarla karşılaşabilir veya istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek bir beladan kurtulacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ısırgan otu koparmak atılan adımların boşa çıkacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında ısırgan otu görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında ısırgan yemeği yapmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında ısırgan köpek görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ısırgan tarlası görmek mutsuz olacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ısırgan toplamak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ökse otu görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir