AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırgan yemeği yapmak

Kahve falında ısırgan yemeği yapmak

Kahve falında ısırgan yemeği yapmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ısırgan yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Kahve falında ısırgan yemeği yapmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ısırgan tarlası görmek birikim yapılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ısırgan otu görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ısırgan köpek görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, saadete ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ısırgan otu koparmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ısırgan toplamak gülüp eğleneceğine, hayallerinin de yarım kalacağına delalet eder.

Kahve falında salata yapmak ve yemek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir