AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırgan tarlası görmek

Kahve falında ısırgan tarlası görmek

Kahve falında ısırgan tarlası görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yeni bir sayfa açacağına, rahatlığa erileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işarettir.

Kahve falında ısırgan tarlası gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Kahve falında ısırgan tarlası görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ısırgan otu koparmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ısırgan toplamak dünya malına doymak bilmeyeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ısırgan köpek görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ısırgan yemeği yapmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ısırgan otu görmek içinin rahatlayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tarla karpuz görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir