AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden ot toplamak

Kahve falında yerden ot toplamak

Kahve falında yerden ot toplamak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, zahmete ve derde düşeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden ot toplamak gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yerden ot toplamak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında ayrık otu toplamak güçten düşeceğine, yorulacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında ot topladığını görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden ot toplamak asla yüksünmeyeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru ot toplamak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulur.

Kahve falında yemlik otu toplamak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan ot toplamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında isirgan otu toplamak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir