AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin sonunu görmek

Kahve falında denizin sonunu görmek

Kahve falında denizin sonunu görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sabrını zorlayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, insanların takdirini kazanacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin sonunu gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Kahve falında denizin sonunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Kahve falında sınava son anda yetişmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında son model araba binmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse son anda binmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, özel hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında son anda evlenmekten vazgeçmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın sonunun geldiğini görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir