AnaSayfa / Genel / Kahve falında işine geç kalmak

Kahve falında işine geç kalmak

Kahve falında işine geç kalmak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, ailesini hem gururlandıracağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yardımcı olmayacağına, işleri yoluna sokacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında işine geç kalmak gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Kahve falında işe geç kalmak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir işe geç kalmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Kahve falında işine geç kalmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine alamet eder.

Kahve falında işyerine geç kalmak kendisine ev alacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iş görüşmesine geç kalmak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaza geç kalmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğüne geç kalmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi nişanına geç kalmak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir