AnaSayfa / Genel / Kahve falında işinde başarısız olmak

Kahve falında işinde başarısız olmak

Kahve falında işinde başarısız olmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında işinde başarısız olmak gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Kahve falında işinde başarısız olmak sorunların büyük darbeler vuracağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işinde başarılı olmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olamamak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında başarılı arkadaş görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, daha temkinli ve garantici olacağına tabir olunur.

Kahve falında başarılı olamamak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda başarısızlık görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalet eder.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında bir sınavda başarısız olduğunu görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir