AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışın kılıcı görmek

Kahve falında ışın kılıcı görmek

Kahve falında ışın kılıcı görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, kişinin her işi severek yapacağına, suçlamalardan aklanılacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında ışın kılıcı gördüyseniz:

  • Olayları büyütmeyin.

Kahve falında ışın kılıcı görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş ışınlarını görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş ışınları görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışın görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, aç kalacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla yaralanmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kılıç almak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç darbesi yemek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak kılıç görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, acılarını dindireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir