AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş ışınları görmek

Kahve falında güneş ışınları görmek

Kahve falında güneş ışınları görmek çalışmalarının beğenileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, malına gelecek zarara, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında güneş ışınları gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında güneş ışınlarını görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş ışınları görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ışın kılıcı görmek umutsuzluğa düşeceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına yorulur.

Kahve falında ışın görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında güneşli hava görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin parçalandığını görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğü takan birini görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında güneşin açtığını görmek onu darda bırakmayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir