AnaSayfa / Genel / Kahve falında isimli künye görmek

Kahve falında isimli künye görmek

Kahve falında isimli künye görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında isimli künye gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında isimli künye görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola künye takmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Kahve falında bebek künyesi görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz künye görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker künyesi takmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden künye almak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında gümüş künye takmak kalp kırıklığına neden olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında inci künye görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir