AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kağıda isim yazmak

Kahve falında bir kağıda isim yazmak

Kahve falında bir kağıda isim yazmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, para yatıracağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında bir kağıda isim yazmak gördüyseniz:

  • Sizi son derece sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız.

Kahve falında kağıda isim yazmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kağıda isim yazmak çalışmalarının takdir edileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında isim yazdığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaca isim yazmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alyansa isim yazdırmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, onlara hayrının dokunacağına alamet eder.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Kahve falında gelin ayakkabısına isim yazmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir