AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı şehir görmek

Kahve falında ışıklı şehir görmek

Kahve falında ışıklı şehir görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışıklı şehir gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Kahve falında ışıklı şehir görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehir ışıkları görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük şehir görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kayıp şehir görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük şehirde olduğunu görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batık şehir görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işarettir.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında şehirden şehre taşınmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir