AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehirden şehre taşınmak

Kahve falında şehirden şehre taşınmak

Kahve falında şehirden şehre taşınmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında şehirden şehre taşınmak gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre taşınmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehirden şehre taşınmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka şehre taşındığını görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzak bir şehre taşınmak kısa sürede başarısının artacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir şehre taşınmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir