AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük şehirde olduğunu görmek

Kahve falında büyük şehirde olduğunu görmek

Kahve falında büyük şehirde olduğunu görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yeni siparişler alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, zorlukların biteceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük şehirde olduğunu gördüyseniz:

  • İşiniz veya ev yaşantınızla ilgili sorumluluklarınızı veya verdiğiniz sözleri yerine getirmeden sosyal planlar yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında büyük şehir gezmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına inanılır.

Kahve falında büyük şehirde olduğunu görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük şehirde kaybolmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük bir şehir görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir şehirde olduğunu görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, iyi şartlarda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir şehire gitmek yalan söylemeye, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir şehirde olmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıklı şehir görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir