AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede ışık görmek

Kahve falında kabede ışık görmek

Kahve falında kabede ışık görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede ışık gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında ışıkları kapatmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalettir.

Kahve falında ışık açıp kapatmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ışık kapatmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ışığı kapatamamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ışığı kapatmak hastalıkların haneden uzak olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede ışık görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ışık açmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir