AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıkları yakamamak

Kahve falında ışıkları yakamamak

Kahve falında ışıkları yakamamak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, gelir elde edeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ışıkları yakamamak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Kahve falında ışıkları yakamamak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ışığı yakamamak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında ışık yakamamak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok hayırlı işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında yakasına yapışmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca yakalatmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından yakalanmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sobayı yakamamak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında depreme yakalanmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir