AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık yakamamak

Kahve falında ışık yakamamak

Kahve falında ışık yakamamak şifa edineceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sorunların çözüm bulacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ışık yakamamak gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Kahve falında ışıkları yakamamak afiyete ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışık yakamamak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, vaaz ve nasihate alamet eder.

Kahve falında ışığı yakamamak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakalanmış fare görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yaka takmak sıkıntıların aşılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesine yakalanmak çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yakan adam görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında babasına yakalanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir