AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık yandığını görmek

Kahve falında ışık yandığını görmek

Kahve falında ışık yandığını görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık yandığını gördüyseniz:

  • İletişim barış veya huzur ortamı bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında evde ışık yandığını görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında ışıkların yandığını görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında ışık yandığını görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Kahve falında ay ışığında yürümek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işaret eder.

Kahve falında ışığa yükselmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına işaret eder.

Kahve falında bembeyaz ışık görmek refah düzeyinin artacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında ışıklı yer görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, umutlarının tazeleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir