AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıklı yer görmek

Kahve falında ışıklı yer görmek

Kahve falında ışıklı yer görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ışıklı yer gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Kahve falında ışıklı yer görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, üzüntülü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında ay ışığını görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalettir.

Kahve falında küçük ışıklar görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek iyi şeyler yaşayacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında evin ışıklarını açmak çok büyük bir çalışma yapılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ışıkta durmak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ışıklı bina görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek anlaşmazlıkların biteceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir