AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık saçtığını görmek

Kahve falında ışık saçtığını görmek

Kahve falında ışık saçtığını görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, güzel bir hayatı olacağına, işlerinin baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık saçtığını gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Kahve falında ışık saçan yüzük görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ışık saçan böcek görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ışık saçtığını görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sevilen bir dostun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ışık yandığını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ışık saçmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ışık topu görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir