AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık görmek

Kahve falında ışık görmek

Kahve falında ışık görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret eder.

Kahve falında ışık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ışıklı görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışık yakamamak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kenan ışığı görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kabede ışık görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ışığı yakmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalettir.

Kahve falında mum ışığı görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek mesleğinde atılım yapacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına delalet eder.

Kahve falında telefon ışığı görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir