AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilişkiye girerken yakalanmak

Kahve falında ilişkiye girerken yakalanmak

Kahve falında ilişkiye girerken yakalanmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, spora başlayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilişkiye girerken yakalanmak gördüyseniz:

  • Mesleki alandaki başarılarınızı devam ettirebilirsiniz.

Kahve falında ilişkiye girerken yakalanmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında kadınla ilişkiye girdiğini görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kendi kızıyla ilişkiye girdiğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ilişkiye giren iki kişi görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında başkalarını ilişkiye girerken görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında cinle ilişkiye girdiğini görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklerin ilişkiye girdiğini görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir