AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe yetişememek

Kahve falında işe yetişememek

Kahve falında işe yetişememek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Kahve falında işe yetişememek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Kahve falında işleri yetiştirememek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında işe yetişememek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında işi yetiştirememek yakın zamanda rahat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işarettir.

Kahve falında bir işi yetiştirememek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında bi yere yetişememek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında biber yetiştirmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet eder.

Kahve falında sınavı yetiştirememek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir