AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işi yetiştirememek

Kahve falında bir işi yetiştirememek

Kahve falında bir işi yetiştirememek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir işi yetiştirememek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında işleri yetiştirememek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında bir işi yetiştirememek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işe yetişememek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalettir.

Kahve falında işi yetiştirememek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına inanılır.

Kahve falında işe yetişmeye çalışmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında namaza yetişmeye çalışmak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında birine yetişememek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, gelişim içine gireceğine inanılır.

Kahve falında sınav sorularını yetiştirememek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir