AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe gitmek

Kahve falında işe gitmek

Kahve falında işe gitmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, geçiminin yerinde olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işe gitmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Kahve falında sevgilinin işyerine gitmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında iş yemeğine gitmek rızkının kesileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş başvurusuna gitmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işe gidememek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında işe terlikle gitmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında iş görüşmesine gitmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski işyerine gitmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulur.

Kahve falında işe geç gitmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir