AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe terlikle gitmek

Kahve falında işe terlikle gitmek

Kahve falında işe terlikle gitmek hanenizde bolluk olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işe terlikle gitmek gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Kahve falında işe terlikle gitmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terlikle okula gitmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında okula terlikle gitmek belalara denk gelmeyeceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında işe gidememek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayla işe gitmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında iş başvurusuna gitmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka şehre iş için gitmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak işe gitmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir