AnaSayfa / Genel / Kahve falında işe bulmak

Kahve falında işe bulmak

Kahve falında işe bulmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Kahve falında işe bulmak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında iş bulduğunu görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, daha büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni iş bulmak işlerin düzgün gideceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birine iş bulmak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına iş bulmak çok eğleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşa iş bulmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının iş bulduğunu görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında iş bulmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına iş bulmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir