AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş bulduğunu görmek

Kahve falında iş bulduğunu görmek

Kahve falında iş bulduğunu görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, idealist kimse olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında iş bulduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında yeni iş bulduğunu görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni iş bulmak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında işlenmemiş altın bulmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Kahve falında bir iş bulmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında iş bulduğunu görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına iş bulmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında işe bulmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına iş bulmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir