AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iş bulmak

Kahve falında yeni iş bulmak

Kahve falında yeni iş bulmak kapanan bütün kapıların açılacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni iş bulmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Kahve falında yeni iş bulduğunu görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza delalettir.

Kahve falında yeni bir iş bulmak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni iş bulmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında bir iş bulmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine iş bulmak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi bir iş bulmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşa iş bulmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kendisini çok yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında işe bulmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir