AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş bulmak

Kahve falında iş bulmak

Kahve falında iş bulmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Kahve falında iş bulmak gördüyseniz:

  • İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir.

Kahve falında arkadaşının iş bulduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka iş bulmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşa iş bulmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni iş bulduğunu görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının iş bulduğunu görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Kahve falında bir iş bulmak bereketin eksileceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına iş bulmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında işe bulmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir