AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa iş bulmak

Kahve falında arkadaşa iş bulmak

Kahve falında arkadaşa iş bulmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanların saygısının kazanılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşa iş bulmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında arkadaşa iş bulmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına iş bulmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının iş bulduğunu görmek iş sahibi olacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında iyi bir iş bulmak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına iş bulmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında yeni iş bulduğunu görmek maddi çıkmazların biteceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir iş bulmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir iş bulmak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir