AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına iş bulmak

Kahve falında arkadaşına iş bulmak

Kahve falında arkadaşına iş bulmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sorunlarını unutacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına iş bulmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşının iş bulduğunu görmek hacetinizin giderilmesine, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına iş bulmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşa iş bulmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında iş bulmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına tabir olunur.

Kahve falında başka iş bulmak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında işlenmemiş altın bulmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına iş bulmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir iş bulmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir